مسئله صادرات سیب موضوعی است که هر سال زمستان از سر نوشته شده و کشاورزان و صادرکنندگان را با چالشهای اساسی روبرو میکند. این در حالی است که مسئولان نه تنها چارهای اساسی برای این مشکل ندارند . بلکه با وعدههای ناتمام و بی نتیجه سعی در سادهانگاری این مسئله مهم دارند.
در اینمیان آذربایجانغربی با تولید افزون بر یک میلیون و 200 هزار تن و تامین 30 درصد از سیب کشور، قطب اول تولید این محصول در کشور به شمار میرود. حال آن که کشاورزان استان هرساله علاوه بر تلاش در راستای افزایش میزان و کیفیت تولید، با چالشهایی چون افزایش قیمت سموم، کودهای شیمیایی، مواد مغذی و دیگر مواد اولیه روبرو هستند.
شرکت مدیریت صادرات
با شرکت مدیریت صادرات به سادگی میتوانید به بازارهای بین الملل ورود کنید.
شرکت مدیریت صادرات پژواک تجارت با مدیریت جناب دکتر حبیب اله مظفری با بیش از هجده سال تجربه بازارهای بین المللی میتواند شما را در صادرات راهنمایی نماید.
این در حالی است که هیچگونه بازاریابی صحیحی در راستای صادرات محصولات دپو شد . در سردخانجات انجام نشد و در سالهای اخیر سیب ایران به خصوص آذربایجانغربی سهم اندکی از بازارهای جهانی را به خود اختصاص داده است.
سال گذشته بیش از یک میلیون تن سیب توسط کشاورزان آذربایجانغربی تولید شد . که حدود 800 هزار تن از این سیب در سردخانجات استان دپو شدند.
در راستای مطلع شدن از چگونگی تولید سیب تا برداشت و صادرات اینمحصول به سراغ کشاورزان و مسئولان رفتیم تا شنوای سخنان آنها باشیم.
باغداری خودش سال گذشته 80 تن سیب خود را تحویل کارخانهها داد و یا خوراک گاو و گوسفندانش کرد . او میگوید: سال قبل 50 تن سیب قرمز و 30 تن سیب زرد در سردخانه داشتم که به امید بازار بهتر و صادرات منتظر مشتری بودم . و امید داشتم در بازارهای عیدانه به فروش برسانم اما تمام سیبهایم فاسد شد.
مشاوره مدیریت صادرات
شرکت مدیریت صادرات پژواک تجارت با مدیریت جناب دکتر حبیب اله مظفری با بیش از هجده سال تجربه بازارهای بین المللی میتواند شما را در صادرات راهنمایی نماید.
اولین قدم برای جلوگیری از ضرر های احتمالی در بازارهای بین الملل مشاوره مدیریت صادرات است که بهترین گزینه استفاده از یک Export Management Company (EMC) یا همان شرکت مدیریت صادرات (ش م ص) همانند پژواک تجارت با مدیریت جناب دکتر حبیب اله مظفری است.
وی، ادامه میدهد: سال گذشته تمام سیبهایم را با دستگاههای لازم سورت و بستهبندی کرده بودم . اما تعطیلی کرونایی بازارهای داخلی و نبود زیرساختهای مناسب صادراتی تمام سیبهایم را فاسد کرد.
اینکشاورز، ابراز میکند: هزینههای نظیر سردخانه، سموم و کودهای و ریز مغذی ها . کارگر، جعبه و دیگر موارد را از جیب خودم دادهام و ریالی درآمد مازاد نداشتهام.