اعطای جایزه های صادراتی برای تشویق صادرکنندگان
ژانویه 17, 2020رشد صادرات یزد با تحقق معافیت مالیاتی صنایع دستی
ژانویه 18, 2020
پرهام رضایی درباره میزان تعهد اتاق ایران و هند نسبت به پیمانسپاری ارزی اظهار داشت: هر کس صادراتی انجام داده تا آخر دی ماه تعهدات ارزی سال ۹۷ خود را تسویه میکند. وقتی صادرکنندگان نسبت به صادرات اقدام میکنند تعهد دارند که ارز خود را وارد کشور کرده، به سامانه نیما ارائه دهند و یا بخشی را واردات انجام دهند، اتاقهای مشترک وظیفه تسهیلگری تجارت را دارند.
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و هند تاکید کرد: تاسیس یک بانک مشترک در هند بسیاری از مشکلات دو کشور را در زمینه مراودات و نقل و انتقال مالی حل میکند.
وی رقم مراودات تجاری نفتی و غیر نفتی دو کشور را بین ۱۲ تا ۱۵ میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: از این میزان ۱۰ تا ۱۲ میلیارد دلار مربوط به تبادل نفتی و مابقی غیرنفتی است. البته بعد از درگیریهای اخیر روند به سمت کاهشی بوده است.
رضایی خاطرنشان کرد: البته صادرات ایران به هند در تزاز دو کشور تا حدی افزایش پیدا کرده، در حوزه نفت روند کلا کاهشی بوده است اما واردات بیشتر شده چون وصول مطالبات باید انجام شود.
وی تصریح کرد: وقتی صادرکننده صادرات خود را انجام میدهد، میتواند ارز حاصل را در اختیار واردکننده قرار دهد و اتاق نیز فضایی فراهم میکند که واردکننده و صادرکننده همدیگر را پیدا کنند اما در حال حاضر شرایط به گونهای است که صادرکنندگان بیشتر ارز خود را استفاده میکنند و مازادی وجود ندارد که این دو (صادرکننده و واردکننده) بخواهند همدیگر را پیدا کنند.
#پژواک_تجارت #بین_الملل #صادرات #واردات #اقتصاد #مدیریت_صادرات #ایران #هند