معاون علمی و فناوری رییسجمهوری با بیان این که ترکیه دروازه صادرات شرکتهای ایرانی است، بر ضرورت رونق زیستبوم نوآوری و لزوم تقویت همکاری دو کشور در حوزه دانشبنیان تأکید کرد.
به گزارش معاونت علمی و فناوری رییسجمهوری، سورنا ستاری در همایش شرکتهای دانشبنیان و فناوری ترکیه و ایران در استانبول با بیان اینکه ایران به کمک شرکتهای دانشبنیان توانسته است تحول تازهای در اقتصاد خود رقم بزند، افزود: تحریمهای آمریکا میتوانست یک کشور را نابود کند، اما ایران روی پای خود ایستاد.
وی با اشاره به جهش علمی ایران در حوزههای مختلف فناوری عنوان کرد: ایران آماده توسعه زیر ساختها و همکاری جدی برای انتقال فناوریها در قالب شرکتهای دانش بنیان به ترکیه است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور تصریح کرد: نسل جدید جوانان خلاق و کارآفرین در ایران، شکل گرفته است که قوانین بینالمللی را بهخوبی شناخته و می توانند شریک مناسبی برای شرکتهای ترکیه باشند.
ستاری در ادامه با بیان اینکه، ترکیه دروازه صادرات شرکتهای ایران است، افزود: تعامل میان روسای جمهور دو کشور در یک سال گذشته نشان دهنده سطح بالای سیاسی دو کشور است اما سطح مطلوب روابط در حوزه اقتصادی هنوز تا دستیابی به هدف حجم تجاری ۳۰ میلیارد دلاری فاصله دارد.
وی در این نشست که میزبان حدود ۸۰ شرکت ایرانی و ۲۰۰ شرکت ترکیهای بود، بیان کرد: تحریم ها علیه ایران باعث شد تا تولید فناوریهای بومی افزایش پیدا کند و حدود ۲۰۰ شرکت ایرانی برای حضور در این همایش اعلام آمادگی کردند اما به دلایلی ما تنها با ۸۰ شرکت حضور پیدا کردیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر لزوم تقویت روابط اقتصادی دو کشور گفت: ما دارای روابط سیاسی فوقالعاده هستیم. باید سطح روابط اقتصادی ما نیز به سطح سیاسی برسد.
وی در این برنامه که توسط مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایران برگزار شد، با اشاره به این که دولت ها وظیفه ایجاد پل ارتباطی بین بخش های مختلف دو کشور را عهده دار هستند، تصریح کرد: شرکت های ترکیه و ایرانی به طور کامل از حمایت ما در این زمینه برخوردار خواهند بود.
#پژواک_تجارت #بین_الملل #صادرات #واردات #اقتصاد #مدیریت_صادرات #ایران #ترکیه #دانش_بنیان